Despre noi

Înființată în anul 2002, AM 5 Consulting Impex SRL este o companie de consultanță care activează în domeniile securitatății și sănătății în muncă, a evaluărilor de riscuri și îmbolnăviri profesionale și a situațiilor de urgență.

Dorința companiei noastre, încă de la înființare, a fost de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, la cele mai exigente standarde pentru a îmbunătăți activitatea dumneavoastră prin soluții inovatoare cu ajutorul programelor noastre de consultanță specifice.

AM 5 Consulting Impex SRL are ca misiune susținerea dezvoltării clienților noștri prin programe personalizate în funcție de specificul fiecărei societăți, răspunzând cerințelor legale și reglementărilor aflate în vigoare.

AM 5 Consulting Impex SRL se adresează tuturor categoriilor de firme, funcționând ca un serviciu extern ce implementează și derulează activitățile periodice de securitate și sănătate în muncă, evaluări de risc și îmbolnăvire profesională și de situații de urgență.

Personalul organizaţiei noastre este compus din experţi cu mulţi ani de vechime în domeniile în care ne desfăşurăm activitatea. Organizaţia acordă o atenţie deosebită formării profesionale continue a acestora, pentru a oferii servicii de înaltă calitate beneficiarilor noştri.

Lucram cu peste 150 de societati comerciale din Romania, lideri pe segmentele lor de activitate. Societatea noastra activeaza pe piata serviciilor de consultanta de peste 15 ani iar personalul este format din profesionisti cu pana la 30 de ani de activitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Am participat activ la peste 300 de controale efectuate de Inspectoratul Teriotrial de Munca si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si am solutionat peste 200 de dosare privind accidentele de munca.

Rolul profesionistilor cu atributii pe linie de Securitate și sănătate în muncă este de a pune în securitate sănătatea, viața lucrătorilor. Pericolul amenzilor pălesc în comparație cu ideea ca un lucrător a suferit un accident de muncă soldat cu invaliditate permanentă și ireversibilă. Sau chiar cu deces.

Specialiștii în securitate și sănătate în muncă vă pot ajuta să evaluați în mod corect și exhaustiv riscurile la care se supun lucratorii societății. Tot ei vă pot ajuta să elaborați măsurile pe care toți lucrătorii trebuie să le respecte pentru ca riscurile să fie eliminate complet sau diminuate în mod maximal.

Aceiași specialiști în securitate și sănătate în muncă vă pot ajuta să determați din timp situațiile care pot duce la boli profesionale, boli legate de profesie și accidente de muncă.

          Nu stiu daca v-am convins că nicio firmă nu ar trebui să funcționeze fără specialisti în securitate și sănătate în muncă. Sper cu tărie, pentru ca aceștia sunt singurii care protejează viața lucrătorilor. Contabilii vă protejează finanțele, specialiștii în legislația muncii protejează calitatea și corectitudinea raporturilor de muncă, agenții de vânzări vă apără încasările, însă doar specialiștii în domeniul securității și sănătății în muncă apără securitatea și sănătatea lucrătorilor, viața oamenilor alături de care lucrăm zilnic.