Declaratie pe proprie raspundere la data de 24.03.2020

Declaratie pe proprie raspundere valabila de la data de 26.03.2020
martie 31, 2020

Declaratie pe proprie raspundere la data de 24.03.2020

Urmare publicarii Ordonantei Militare nr. 3 in Monitorul Oficial nr. 242/24.03.2020, am actualizat modelul declaratiei pe proprie raspundere.
De asemenea, in formatul adeverintei permanente (de salariat) am introdus un camp in care angajatul poate indica domiciliul de resedinta.
Desigur ca traseul indicat de acesta in adeverinta va incepe de la domiciliul de resedinta (diferit de cel stabil indicat in actul de identitate).

Angajatii (termen similar cu salariat, lucrator) se pot deplasa la locul de munca in baza legitimatiei de serviciu sau a adeverintei permanente emisa de angajator.
Recomandam ca, in cazul personalului din vanzari, legitimatia de serviciu, respectiv, adeverinta de serviciu sa fie insotita de un „ordin de deplasare”, care sa completeze traseul obisnuit de la domiciliu (stabil / de resedinta, dupa ca) si sediul clientului / partenerului angajatorului.

Declaratia pe proprie raspundere poate fi tiparita, dar completarea spatiilor goale se face olograf.
Declaratia pe propria raspundere poate fi completata integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevazute in modelul declaratiei pus la dispoziție.

Declaratia pe proprie raspundere completata se va afla in posesia persoanei care efectueaza deplasarea, impreuna cu documentul de identitate si va fi pusa la dispozitia reprezentantilor Politiei Romane,
ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale la momentul legitimarii persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *